Bakgrund och erfarenhet

Vincent Juridik bedriver sedan 2009 juridisk verksamhet. Byrån är allmänpraktiserande med inriktning mot familjerätt, bouppteckningar, arvskiften,  juridiska tvister för privatpersoner och företag.
 
Ledig tjänst, se längre ner på sidan.
Vincent Svanberg

Vincent Svanberg

Tel. 073-264 01 05

Jag har startat Vincent Juridik 2009. Jag har en bred juridisk erfarenhet förvärvad genom arbete som domare vid Hovrätten för Övre Norrland och vid Kammarrätten i Sundsvall.

Jag har även i drygt 10 år företrätt staten i skatteärenden i förvaltningsdomstol. Jur. kand. examen som jag tog 1984. Språk, svenska och engelska.

Linn Thingvall

Linn Thingvall

Tel. 073-264 08 72
Jag har tagit min juristexamen vid Umeå universitet 2013. Därefter har jag arbetat på Skatteverket samt som förättningslantmätare på Lantmäteriet. Språk, svenska och engelska.
 
 

Ledig tjänst

Vincent Juridik bedriver verksamhet i Gällivare, Kiruna, Luleå och Boden. I byrån finns två jurister. Byrån är nu inne i en expansiv fas. Byrån är allmänpraktiserande med inriktning mot asylärenden, familjerätt och juridiska tvister. Till vårt kontor i Luleå söker vi en jurist.

I första hand söker vi dig med juristexamen som har erfarenhet av praktisk juridisk verksamhet men även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan. Arbete inom samtliga rättsområden kommer att erbjudas. Arbetet innebär mycket goda utvecklingsmöjligheter. 

Du har god social kompetens. Du är flexibel och kreativ. Du är representativ och utåtriktad då du kommer att sälja byråns tjänster. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är även noggrann och har god samarbetsförmåga. Du gillar att ge järnet och utvecklas i ditt arbete.  Du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta självständigt. Det är meriterande om du kan tala och skriva andra språk särskilt engelska och finska. Tillträde så snart som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor kring tjänsten eller hur det är att arbeta på Vincent Juridik är du välkommen att kontakta Vincent Svanberg på 073-264 01 05.

Välkommen att skicka dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och betyg) till info@vincentjuridik.se senast 16 november 2020